• eng
 • nl -
 • Proefschrift layout inspiratie

  Proefschrift layout, opmaak, cover ontwerp inspiratie

  Back to reviews


  Laela Zwollo

  Mijn proefschrift is een mooi kunstwerk geworden met een wetenschappelijke uitstraling. 

  Guus heeft altijd heel snel gereageerd op mijn emails en al mijn vragen. Bij het nakijken van mijn proefdrukken ontdekte ik in mijn tekst een groot aantal foutjes die ik graag wilde verbeteren. Hij heeft mijn correcties altijd goed in de pdf’s ingevoerd. En ook verbazingwekkend snel. De kopieën van mijn proefschrift zijn perfect op tijd gekomen bij de pedel en ook bij mij thuis. 

  Hij heeft ook gaandeweg allerlei voorstellen gedaan voor de afbeeldingen en het kaft. Maar uiteindelijk koos ik voor mijn eigen ideeën die hij perfect tot uitdrukking bracht. 

  Ik was ook heel dankbaar voor de persoonlijke gesprekken die ik met hem had voordat ik hem mijn manuscript opstuurde - de ontmoetingen in een café dichtbij waar hij de tijd maakte om al mijn vragen te beantwoorden en naar mijn twijfels te luisteren. 

  Ik ben dus heel erg tevreden met zowel het resultaat als de samenwerking met Guus. 

  Dus is AIO-proefschrift echt een aanrader –vooral in een periode waarin je erg onder druk staat en allerlei andere zaken voor je promotie moet regelen, is het fantastisch en vooral rustgevend dat het drukken van je boek zo vlekkeloos verloopt.

  Vragen?
  Bel ons
  Heb je vragen, wil je een afspraak maken of heb je hulp nodig bij het aanvragen van een offerte neem dan contact met ons op.
  06 445 727 16
  info@proefschrift-aio.nl
  Wij bellen je terug
  wij bellen je zo spoedig mogelijk gratis terug
  Of vindt ons op Skype
  Skype: aio-chat